Wat is Environ Focus-on?

Specifiek ontwikkeld op specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro sconic DF tehcnologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Deze verzorgingen worden enkel in kuur uitgevoerd om zo een optimaal resultaat te behalen.
Gedurende 6 weken 2 behandelingen per week van elk 30 min.

LET OP! Deze verzorgingen zijn voor een reeds vertrouwde Environ gebruiker en worden enkel in samenspraak met ons ingepland. Dit zorgt voor een absoluut resultaat!

Boek uw Focus-On intake gesprek zodat we het ideale schema kunnen opstellen naar de noden van uw huid en uw budget.

Behandeltijd: 30 minuten 
Prijs: 50 euro 


Bestel online Reserveer nu

Focus On verzorgingen

Focus on Frown

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

30 minuten: 50 euro per behandeling 

Focus on Eye

Combineert ons krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

30 minuten: 50 euro per behandeling

Focus on Even tone

Krachtige combinatie van vitamine A,C en alfahydroxyzuren is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

30 minuten: 50 euro per behandeling

Focus on Texture

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual Electro-Sonic, Cool peel en Micro Needling verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere gladdere huidtextuur.

30 minuten: 50 euro per behandeling


Bestel online Reserveer nu

Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné