Wat is Cool Peel


De unieke Cool Peel technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat door Dr. Des Fernandes werd ontwikkeld om de huid veilig en efficiënt te verfijnen , vernieuwen en  te verhelderen.
Geniet van een echt, blijvend verschil in de huid dankzij de prachtige wetenschap.

Alle cool peel verzorgingen worden in kuur toegepast, boek uw intake gesprek zodat we het ideale schema kunnen opstellen naar de noden van uw huid en uw budget. 

Behandeltijd: 60 tot 90 minuten
Prijs: 80 - 120 euro 


Bestel online Reserveer nu

Cool Peel verzorgingen

 

 

Moisture Boost cool peel

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven.
Deze zachte maar doeltreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door worden gebruikt.

Tijd 60 minuten: 90 euro

Deep Cleansing  cool peel

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van de onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes.
Dit zorgt voor een zichtbare verbetering en laat de huid er stralend, fris en gezond uitzien.

Tijd 60 minuten: 90 euro

Blemisch Control cool peel

Deze krachtige cool peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuiverheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

Deze verzorging staat gelijk met de conditie van de huid. Het is een intensieve peeling waarin de intensiteit wordt aangepast aan uw huidtolerantie.  

Tijd 60 tot 90 minuten: 90-120 euro 

 

 

Bright recovery cool peel ( zonder df)

Een zachte peeling op basis van melkzuur help het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

Tijd 60 minuten : 80 euro

 

Vibrant-c  micro peel

Een geconcentreerde peeling boordevol vit. C die vers gemengd wordt voor het aanbrengen zo wordt de doeltreffende werking gegarandeerd.

Geeft een gezonde, egale teint dus uitstekend geschikt voor de door de zon beschadigede , gepigmenteerde en rijpe huid.

Tijd 50 minuten: 75 euro

YOUTH RENEW COOL PEEL:

Deze cool peel behandeling help het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een niet egale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

Deze verzorging staat gelijk met de conditie van de huid.

Het is een intensieve peeling, geschikt voor een trouwe Environ gebruiker vanaf fase 4.
De intensiteit wordt aangepast aan uw huidtolerantie.


Tijd 60 tot 90 minuten: 90 - 120 euro


Bestel online Reserveer nu

Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné