Environ, baanbrekend in innovatieve huidverzorging, jane iredale, de make-up voor de gezonde huid maar héél zeker ook het Advanced Nutrition Program, dé voedingssupplementen die de eerste stap zetten in je huidverzorgingsroutine! Wij zijn dan ook trots om als skincoach voor jullie met deze merken te mogen werken.

Environ DF-behandelingen!

De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme ®DF apparaat leidt tot langdurige resultaten. Een combinatie van gepulseerde iontoforese en innovatieve sonoforese verhoogt aanzienlijk de opname van de vitamines.

Wie héél snel resultaat verwacht, kan opteren voor een kuur van korte maar vrij intensieve behandelingen die focus leggen op fronslijnen, kraaienpootjes, bovenliplijnen.

Environ anti-aging wereld!

Vit A is essentieel voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid. Samen met andere vitamines vormt het dan ook de essentie van Environ.Hoe jong of hoe oud je ook bent, Vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan.

Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond, sterk en soepel.

Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné