Skincare instituut

Bellavista – Skincare instituut

Zaakvoerdster, Viviane Verschaeve, startte de skincare afdeling in mei 2014 nadat ze reeds werkte met de produktenlijn Environ en Jane Iredale in het wellness resort Bellavista Kortemark. De vraag naar nog betere resultaatgerichte cabineverzorgingen was de ultieme start voor de skincare afdeling, Bellavista Skincare.

Ondertussen stelde Viviane  An aan als vaste medewerkster aan die instaan voor verzorgingen in de cabine en de uitbating van de shop.

In januari 2018 behaalden we met ons instituut het skincoach label 2018 Helene V en daar zijn wij uiteraard ongelooflijk trots op!Ons team

Ons team

Viviane Verschaeve

Zaakvoerder en oprichter van Bellavista – samen met haar partner, Marnik runt ze Bellavista Wellness resort en de skincare afdeling te Kortemark en de kinepraktijk Kine Hoogland in Hooglede.

 

An Verhelle 

Vaste medewerkster van de Skincare genoot de volledige Environ en Jane Iredale opleding.

Naast haar opleiding schoonheidszorgen volgde An de opleiding
" Beauty Professional Oncologie". In de opleiding komen diverse onderwerpen aan bod die ervoor zorgen dat er op een gepaste, comfortabele manier kan omgaan met de klant die getroffen is of geweest is door kanker. Een professioneel gesprek voeren en vooral de juiste aangepaste zorgen aanbieden. 
Tevens is zij de marketingverantwoordelijke van de Bellavsita groep. 

 Openingsuren

Openingsuren


Dinsdag: 10u - 18u30
Woensdag: 10u – 18u30
Donderdag: 10u – 18u30
Vrijdag: 10u – 18u30
Maandag & zaterdag: op reservatie 

 Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné