Skincare instituut

Bellavista – Skincare instituut

Zaakvoerdster, Viviane Verschaeve, startte de skincare afdeling in mei 2014 nadat ze reeds werkte met de produktenlijn Environ en Jane Iredale in het wellness resort Bellavista Kortemark. De vraag naar nog betere resultaatgerichte cabineverzorgingen was de ultieme start voor de skincare afdeling, Bellavista Skincare.

Ondertussen stelde Viviane  An aan als vaste medewerkster aan die instaan voor verzorgingen in de cabine en de uitbating van de shop.

In januari 2018 behaalden we met ons instituut het skincoach label 2018 Helene V en daar zijn wij uiteraard ongelooflijk trots op!Ons team

Ons team

Viviane Verschaeve

Zaakvoerder en oprichter van Bellavista.

Samen met haar partner, Marnik runt ze Bellavista Wellness resort, de skincare afdeling te Kortemark en de kinepraktijk Kine Hoogland in Hooglede.

In januari 2018 behaalde ze het diploma van Skincoach.
Viviane volgde het volledige traject "Helene V" , Home of the Happy Skin 

 

An Verhelle 

Vaste medewerkster van de Skincare

Ze genoot de volledige Helene V opleiding en is meteen ook gepassionneerd door de kracht van de 3 merken, Environ, Jane Iredale & Advanced Nutrition Programm.

Naast haar opleiding schoonheidszorgen volgde An de opleiding
" Beauty Professional Oncologie". In de opleiding komen diverse onderwerpen aan bod die ervoor zorgen dat er op een gepaste, comfortabele manier kan omgaan met de klant die getroffen is of geweest is door kanker. Een professioneel gesprek voeren en vooral de juiste aangepaste zorgen aanbieden. 


Tevens is zij de marketingverantwoordelijke Bellavista.

 Openingsuren

Openingsuren


Dinsdag: 10u - 18u30
Woensdag: 10u – 18u30
Donderdag: 10u – 18u30
Vrijdag: 10u – 18u30
Maandag & zaterdag: op reservatie 

 

JAARLIJKS VERLOF
Van 17 juli tot en met 21 juli 
Van 15 augustus tot en met 18 augustus

 Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné