Wimper Lifting LVL

LVL = Lenght + Volume + Lift voor uw natuurlijke wimpers.

Het hebben van mooie, lange en volumineuze wimpers staat hoog op het verlanglijstje van vele vrouwen. Het liefst heeft men de wimpers mooi gelift voor een open blik die de ogen optisch groter maakt. Niet voor niets is mascara één van de best verkochte make-upproducten.

De nieuwe en revolutionaire LVL-methode zorgt echter na slechts 1 behandeling van 60 minuten, gedurende minimaal 6 weken voor Lange, Volumineuze en geLifte wimpers. Dit alles, zonder dat daar een wimperkrultang of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen!

Hoe werkt het?
De revolutionaire LVL- methode is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers.
Bij deze bijzondere behandeling die volledig nieuw is, wordt een laagje ‘coating’ aangebracht bij de wimperaanzet met een nieuw soort gelformule. Dan bepalen we aan de hand van uw wimperlengte de curve van het siliconen schildje.
Door middel van dit siliconen schildje worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), hetgeen zorgt voor een open blik met lange, volumineuze en perfect gesepareerde wimpers.
Door ook nog een tint nadien toe te voegen, krijgen de wimpers meteen een super color boost!


Bestel online Reserveer nu

Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné