Ontharing

Laat ongewenste haren verwijderen!

Wie wil op vandaag niet mooie, gladde benen? Een perfecte wenkbrauwlijn? Of wil je absoluut afrekenen met de vervelende “stoppeltjes” in je gezicht, oksels, bikini, … ? Bij ons kan je héél zeker terecht dit voor zowel epilaties met de juiste zorg voor de huid als definitieve ontharing!


Bestel online Reserveer nu

Suikerontharing

Suikerontharing

Deze vorm van ontharen is aanzienlijk minder gevoelig voor de klant, zonder irritatie of roodheid van de huid, nauwelijks afbreken van haren en daarmee geen ingegroeide haren meer. Verschillende zones kunnen hiermee behandeld worden: bovenlip, gezichtsepilaties, lichaam, full bikini. Voor de mannen rug, borst epilaties.Bestel online Reserveer nu

Epilaties gelaat

Epilaties gelaat 

In het gelaat kan ook geopteerd worden voor wax ontharing of pincet 


Bestel online Reserveer nu

Haar Laser Team

Haar Laser Team 

Steeds meer mensen zijn op zoek naar de beste en pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen. De Lightsheer Desire is veruit het meest efficiënte toestel op de Belgische markt. Het behoort tot de nr. 1 in permanente ontharing! Op een pijnloze manier wordt het overtollig lichaamshaar permanent verwijderd. We laten speciaal voor jou de mensen van Haar Laser Team  langskomen. Wil jij weten wanneer ze nog eens bij Bellavista zijn? Neem dan zeker contact op met ons! 


Bestel online Reserveer nu

Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné