Jane Iredale

Jane Iredale , dé minerale make-up voor de gezonde huid!

Make-up is een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de Jane-Iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en – behandelingen verhogen. Zodat jij blijft stralen, dag in dag uit.

Jane Iredale brengt je de ideale gezonde make-up om je natuurlijke schoonheid tot haar recht te doen komen. Makkelijk aan te brengen, met een mooie dekking en een fijne textuur .


Reserveer nu

Skin care make-up

SKIN-CARE MAKE-UP!

De make-up van Jane Iredale , beter bekend als “ the skin care make-up “, is een minerale make-up die je huid gezond maakt.

De mooiste make-up is een gezonde huid . Daarom vormt alles wat Jane Iredale ontwikkelt een aanvulling op huidverzorging. Het is zo effectief dat het wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsspecialisten .


Reserveer nu

Make-up assortiment

Make-up assortiment

We hebben een uitgebreide keuze : foundations, concealers, finishing touches, oogschaduw, eyeliners, mascara, blushes en bronzers, lipverzorgingsproducten.

Voor elk wat wils, van een naturelle, eenvoudige en dagdagelijkse look die je in minder dan 5 minuten kan creëren tot het meer dramatische of glamoureuze werk; alles is mogelijk voor elk type vrouw met jane iredale.


Reserveer nu

Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné