ActiesActie Anp: “Skin collageen support boost"

Skin Collagen Support activeert het collageen voor een strakkere, jeugdigere huid.

Naarmate we ouder worden, verliest de huid geleidelijk aan veerkracht. Skin collageen support bevat vitamine C, een belangrijke bouwsteen die nodig is voor de vorming van collageen. Vitamine c is ook een antioxidant die belangrijk is voor de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. 
In combinatie met vitamine A, een belangrijke ingrediënt voor de gezondheid van de huid, helpt Skin Collageen Support je huid blijvend zacht , stevig en jeugdig houden. 

Reserveer nu

Jane Iredale: Summer Ready

Klaar voor vakantie ergens in Europa of staycation in je tuin. Met Jane Iredeale ben je helemaal SUMMER READY . 

Dream tint SPF 15: Een vochtvasthoudende en talgabsorberende foundation door de aanwezigheid van algen zorgt voor een perfecte balans van de huid die aan de zon wordt blootgesteld. De fysische zonnefilter beschermt de huid tegen de UV stralen

Glow bronzer: Highlighten - contouren - lippen - ogen - wangen met deze 4 complementaire tinten kan het allemaal en zorg voor een " summer glow " look. 

Pommist Hydration spray: Spray voor de droge, normale of pigmentgevoelige huid. Fixeert de foundation maar is ook een zeer aangename verfrissing tussendoor en door het rijk aantal antioxidanten helpt het de tekenen van veroudering voorkomen. 

Bij aankoop van deze drie producten samen schenken wij u graag een refill box van Jane Iredale en een Jane Iredale make-up tasje. 

Reserveer nu

Environ Actie - The start to Vita A - Skin Essentia

HET starterspakket voor iemand die de stap naar de kracht van het Vit A verhaal wil leren kennen.
"Onthul een mooie huid die er gezond uitziet"!


 
 
Dit starterspakket kan in combinatie met:


Cleansing Lotion
OF 
Low Foaming Cleansing gel

Moistering Toner

AVST 1 of  AVST gel :Het start pakket, daar starten we uiteraard met onze dag- en nachtcrème AVST1 of AVST gel. Deze crème bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A, C en E) die zorgt voor het verbeteren van jouw algemene huidconditie.

Dit is de algemene basis verzorging en ook de start van Environ, nadien kunnen specifieke huidproblemen ( rimpeltjes, pigmentatie, droge huid...)worden met extra toegevoegde producten. 

Ben jij reeds een trouwe gebruiker van Environ en zit je al een stapje hoger, vraag héél zeker ook naar ons pakket, we ruilen de 1 naar jouw AVST nummer. (prijs wordt dan aangepast in funtie van jouw vitamine crème) 

 
PRIJS PAKKET :141,50€

UW GESCHENK: 

- Environ Eye gel twv 37€
- RAD crème sunsaver (4x 5 ml) 


BESTEL HIER

Reserveer nu
Bellavista Wellness Resort
Bellavista Kiné